Filmnyheter

Jag är Zlatan får biopremiär 18 mars

Nu släpps restriktionerna och vi kan äntligen visa efterlängtade JAG ÄR ZLATAN för publiken! Efter två flyttar av premiärdatum så kan man se filmen på biografer över hela landet från och med den 18 mars.

­­      ­‑ Vi är superglada över att äntligen kunna visa filmen för biopubliken, säger Fredrik Heinig, en av producenterna.

JAG ÄR ZLATAN är den fantastiska berättelsen om Zlatan och hans osannolika resa, från Rosengård och ut i världen, för att bli en av världens främsta fotbollsspelare. Den handlar livet i förorten och om kärleken till sina rötter och fotbollen – och om grabben som bestämmer sig för att leva sina drömmar.

Filmen är baserad på David Lagercrantz och Zlatan Ibrahimovic succébok Jag är Zlatan Ibrahimovic från 2011.  Det är en underhållande och gripande berättelse om den kaxiga och bångstyriga lilla killen från Rosengård som blev en av världens bästa fotbollsspelare. Rollerna som Zlatan Ibrahimovic spelas av Dominic Andersson Bajraktari (den yngre) och Granit Rushiti (den äldre). Regin står Jens Sjögren för.

Dela

Lämna ett svar