Filmnyheter

Se Free Guy på utomhusbio i Södertälje

Free Guy - Ryan Reynolds

Ryan Reynolds spelar bankmannen Guy i komedin Free Guy. © 2020 20th Century Fox

Södertäljeborna kan se gratis utomhusbio igen den 28 augusti 2022. Då visar staden Free Guy med Ryan Reynolds i huvudrollen. Platsen är vid Maren.

-När vi fick frågan om vi kunde engagera oss på något sätt i årets festival kändes det självklart. Vi vill mer än bara förvalta och bygga nya bostadsrätter eller hyresrätter, vårt uppdrag är bredare än så. Vi vill på olika sätt medverka till ett attraktivt, tryggt och levande Södertälje. Utebion är en bra aktivitet för det tycker vi. Nu håller vi tummarna för att vädret är med oss under hela festivalhelgen!  säger Cecilia Högberg Vd HSB Södertälje.  

Filmen visas vid solnedgången, cirka kl 20:30 beroende på väder och ljus. Visningen genomförs även om det regnar.

-Vi ser fram emot en mysig kväll med filmvisning som avslutning av en intensiv festival. Utebio är uppskattat bland Södertäljeborna och därför kändes det givet att vi summerar helgen en sköt häng vid Maren och tittar på film tillsammans, Aljoša Lagumdžija, VD Södertälje City

Om filmen
Banktjänstemannen Guy lever livets glada dagar i staden Free City, tills han en dag upptäcker att han i själva verket är en bakgrundskaraktär i ett tv-spel och att utvecklarna till hans värld nu hotar att stänga ner spelet. I en värld helt utan gränser är Guy fast besluten att han ska rädda sin värld på sitt sätt, innan det är för sent. I rollerna Ryan Reynolds, Jodie Comer, Taika Waititi, mfl. 

Dela

Lämna ett svar