Trailers

Trailer: Sista brevet från din älskade

sista brevet film

© SF STUDIOS

Nu kommer snart filmen Sista brevet från din älskade baserad på bästsäljaren av Jojo Moyes. Första officiella trailern för detta romantiska drama har precis släppts som du kan se här.

Jennifer lever ett liv i lyx med sin välbärgade och inflytelserike make Laurence. Efter att en olycka, som får henne att tappa minnet, kämpar hon med att hitta tillbaka till vem hon är. En dag hittar hon gåtfulla kärleksbrev gömda i sitt hem. De passionerade meddelandena avslöjar hennes olyckliga kärleksaffär med utrikeskorrespondenten Anthony O’Hare och leder till att hon till slut upptäcker sitt sanna jag.

Jennifers historia flätas samman med Ellies, en journalist i nutida London. Ellie fängslas av de upphittade kärleksbreven från en svunnen tid och hennes försök att pussla ihop breven, med hjälp av arkivarien Rory, tar henne på en resa som väver samman de båda kvinnornas liv för alltid.

I rollerna ser vi Felicity Jones, Callum Turner, Joe Alwyn, Nabhaan Rizwan och Shailene Woodley och Augustine Frizzell står för regin.   

Den 30 juli väntas det bli biopremiär i Sverige. I dessa tider kan det så klart ändras med kort varsel. Originaltiteln för filmen är The Last letter from your Lover.

Lämna ett svar