Filmnyheter

Ny chans att gå på galapremiär av Flickan som lekte med elden

Flickan som lekte med elden

Trycket på galabiljetterna till Flickan som lekte med elden var enormt stort och biljetterna sålde slut inom en timme efter att de släpptes. Därför väljer man att släppa ytterligare några hundra biljetter på torsdag den 10 september kl 11.00 på SF’s hemsida www.sf.se. Galapremiären äger rum den 14 september.

– Försäljningen av VIP-biljetterna i förra veckan gick över förväntan och vi släppte fler än vad som ursprungligen var tanken. Vi har lyckats få loss ytterligare ett hundratal biljetter som vi vill reservera till alla Millenniumfans, eftersom tanken är att det ska bli en riktig folkfest på galapremiären, säger Pia Grünler distributionschef på Nordisk Film i Sverige.

De publika galabiljetterna kostar 295 SEK. I priset ingår mingel på röda mattan, närvaro av skådespelare och regissör, förfriskningar, tilltugg, samt dvd:n ”Män som hatar kvinnor”.

Flickan som lekte med elden har biopremiär över hela Norden 18 september.

[tags]film, flickan som lekte med elden[/tags]

2 Kommentarer

 1. viko

  citat :
  >>>De publika galabiljetterna kommer att kosta 295 SEK och i priset ingår mingel på röda mattan, närvaro av skådespelare och regissör, förfriskningar, tilltugg, samt dvd:n Män som hatar kvinnor som släpptes i butik den 26 augusti.

  >>>det ska bli en riktig folkfest på galapremiären, säger Pia Grünler distributionschef på Nordisk Film i Sverige.

  INGENTING ALLS! vaddå folkfest! Jo, närvaro av skådespelare visst, men mingel EFTER FILMEN var bara för jävla VIPS inte för oss vanliga människor!
  Vi fick istället gå ut från en sidoutgång efter film och hejdå.
  Vilken fantastisk kväll! Ni borde ha sagt att det skulle vara så roligt för “oss andra”, jag skulle alldrig köpt biljetterna och tror att det inte bara jag som tänker så.
  shame on you organizers! see you next time

 2. Kommentar av inläggsförfattaren

  Peo

  Tråkigt viko. Jag var där och uppfattade det som att efterfesten var öppen för alla som sett den, men vi satt i en av fyra vip-salonger. Gissar att det blivit fel i någon av alla salonger och att publiken där slussats ut fel utgång. Eller så var det som du säger att efterfestens mingel inte var för allmänheten. Däremot var minglet innan filmen ju öppen för alla med biljett.

Lämna ett svar