Oscarsgalan

Kanal 5 direktsänder Oscarsgalan

Även i år får vi se Oscarsgalan i svensk tv. Efter att det sett väldigt mörkt ut för svenska filmentusiaster, har det nu blivit klart att Kanal 5 sänder Oscarsgalan.

– Många har hört av sig och varit besvikna på att ingen svensk kanal sänder Oscarsgalan. Efter lite övervägande har vi valt att visa den som en service till tittarna, trots att det är en ganska dyr produktion att köpa in, säger Kanal 5s programchef Johan Westman.

Oscarsgalan går av stapeln natten mellan 5:e och 6:e mars, och är den amerikanska filmbranschens största och viktigaste fest. Detta blir den 78: e gången som galan hålls, som i år att leds av Jon Stewart.

Oscargalan

8 Kommentarer

 1. Fia

  Tack, tusen tack till kanal 5! Blev så besviken när inte Svt skulle visa den. Vill ju så hemskt gärna se den och nu får man det. Tack!

 2. Linn höglund

  Fy fan va dåligt tänk dom inte har femman, (som jag)! Liksom alla har ju ettan snällla det var riktigt dåligt……

  En besviken Linn!!!!!

 3. Oscar Skagerlind Backman

  Tack Femman!

  Jag älskar er. Nu hamnar mina två största TV-högtider (Vasaloppet och Oscargalan) samma dygn. Det blir mycket ostbågar, glass & rödvin!

  / Oscar i Sthlm

 4. Anna

  Men jag blir nu jätte ledsen 🙁 För att SVT inte sänder den Men snälla skicka ett brev till SVT så kan ske som ändrar sig 🙂 Snälla snälla göör det !

 5. Emma

  Går det i repris???

 6. ddd

  Kommer det komma repris ?

 7. mahnaz

  går det i repris????

 8. Meg

  Dåligt, dåligt, dåligt, DÅLIGT att inte visa Oscarsgalan på en kanal som alla har tillgång till. Har letat ihjäl mig efter nånstans att se den via web men det verkar omöjligt. Så fult….

Kommentera

Tema av Anders Norén