Bildextra, Filmnyheter

Peter Stormares nya filmprojekt


Fotograf: Jessica Lund

Peter Stormare är en av Sveriges mest omtyckta skådespelare med en gedigen karriär. Just nu är han aktuell på svenska biografer med Jägarna 2. Men han har också en rad spännande filmer på gång närmaste året, där han spelar mot bland annat John Malkovich och Arnold Schwarzenegger.

Stormare spelar tex med Kevin Spacey i kinesiska dramakomedin Inseparable. Filmen har spelats in men har inte nått biodukarna än. Inget premiärdatum är spikat.

John Malkovich och Peter Stormare medverkar i Educazione siberiana, ett italienskt drama. Väntas få biopremiär 2012.

Thicker är en komedi med bland annat John Goodman och Guy Pearce. Filmen handlar om en bror och syster som försöker rädda ett arv från sin mor. Terry Nemeroff har skrivit och regisserat filmen. Biopremiär 2012.

I den romantiska komedin Jewtopia medverkar bland annat Jennifer Love Hewitt. Den handlar om en man som låtsas vara jude för att kvinnan han är kär i ska bli intresserad. Biopremiär 2012.

I Autumn Blood ska Peter Stormare spela mot Gustaf Skarsgård. 2012 får filmen premiär.

I The Last Stand spelar Stormare bland annat mot Arnold Schwarzenegger som nu är tillbaka på vita duken efter tiden som guvernör i Kalifornien. Filmen är en actionthriller om en knarkboss som jagas av en sheriff.
Biopremiär blir det den 18 januari 2013 i USA.

Dela

Lämna ett svar