Filmnyheter

Se The Dark Knight gratis och först i Sverige

På fredag 18 juli kommer fribiljetter att delas ut till den första publika visningen av THE DARK KNIGHT, uppföljaren till Batman Begins!

Eventet kommer att äga rum på Stureplan i Stockholm med start kl.22:30. Batman kommer att finnas på plats för att dela ut fribiljetter till allmänheten. Förhandsvisningen, som äger rum torsdagen den 24 juli på Skandia i Stockholm, är den första publika visningen i Sverige. THE DARK KNIGHT har biopremiär 25 juli över hela landet.

Skurken som kallar sig Jokern härjar i Gotham och Bruce Waynes hemliga alter ego, Batman tar hjälp av James Gordon och Harvey Dent för att fånga honom.

Efter den kritiker- och publikhyllade “Batman Begins”, återvänder Christopher Nolan (“The Prestige”, “Memento”) till regissörstolen liksom Christian Bale som repriserar sin roll som Batman/Bruce Wayne samt Michael Caine i rollen som Alfred och Gary Oldman som polischefen James Gordon.

I den stjärnspäckade skådespelarensemblen återfinns denna gång även Heath Ledger (“Brokeback Mountain”) som Jokern, Aaron Eckhart (“Erin Brockovich”, “Thank You For Smoking”) som Harvey Dent, Maggie Gyllenhaal (“Secretary”, “Sherrybaby”, “Paris, je t´aime”) som Rachel Dawes.

Mer om filmen The Dark Knight

[tags]film, the dark knight, dark knight, heath ledger, aaron eckhart, maggie gyllenhaal, batman, gratis[/tags]

Lämna ett svar