Filmnyheter

Skådespelaren Johanna Sällström död

Foto: Johanna Sällström och Jonas Karlsson i Hans och hennes.

Skådespelaren Johanna Sällström är död, 32 år gammal. Hon hitttades död i sin lägenhet i Malmö under natten till onsdagen.

Enligt polisen finns inga misstankar om brott.

Johanna Sällström spelade bland annat polisen Linda Wallander (Wallanders dotter) i den populära kriminalserien. Sista filmrollen blev i “Sökarna 2 – Rebelz” som kom 2006.

Hon lämnar efter sig en femårig dotter.

IMDb Johanna Sällströms filmer.

9 Kommentarer

 1. jag saknar hon hon var bra i wallander filmerna hon e bäst

 2. Johnny

  Saknar henne

 3. Johan

  jag saknar Johanna så mycket, fasten jag inte kände henne. hon var absolut B Ä S T i wallnder.

 4. johanna var är jättebra skådespelare synd att hon tog livet av sig :'( jag skulle ju vilja ha mera wallander filmer med johanna & ola & krister jag tycker att dom wallander filmerna hon och dom andra varit med i har varit bäst och synd att det inte kommer flera. saknar dig du var en otroligt bra skådespelare. från men tjej som gillar dina filmer:)

 5. Julia

  Saknar henne så sjukt mycket

 6. Mia

  Saknar henne så mkt!
  Hon var fantastisk i alla sina filmer!
  En fantastisk människa.
  Glömmer henne aldrig..
  //Mia**

 7. Camilla

  Kunde inte nån annan ta livet av sig ist?! Vrf just du 🙁 Du är världens bästa svenska kvinnliga skådespelerska som finns! Elr va., Du var så sjukt vacker, o så sjukt bra hela du. Fan asså, att du gjorde så som du gjorde. Jaja.. inget o göra åt nu. RIP JOHANNA . I Will Always Love U 🙂

 8. moa

  hon var bäst hon tog inte livet av sig det gorde nån annan

 9. Jag såg just en wallander film med henne den slutade precis hon är verkligen fantastiskt bra i filmerna den var jätte bra så jäkla synd att hon inte kan komma tillbaka och göra mer filmer :'( VILA I FRID JOHANNA SÄLLSTRÖM<3

  //Johanna

Lämna ett svar