Filmnyheter, Stockholms Filmfestival

Sommarens utomhusbio inställd i Stockholm

Stockholm Filmfestival meddelar att årets sommarbio är inställd. Det blir alltså ingen utomhusbio i Rålambshovsparken i år. Festivalen har meddelat att man hoppas kunna ses nästa år 2021 istället.

En positiv nyhet från Stockholm Filmfestival är att man kommer att ha 3 specialvisningar i sommar. Max besökare till dessa event är dock 50 personer. Lokalerna är därför hemliga och kommer avslöjas genom ledtrådar. Så här skriver festivalen:

I augusti månad bjuder vi istället in våra medlemmar till 3 exklusiva visningar på högst okonventionella, och tills vidare hemliga, platser runt om i Stockholm – Secret Location Screenings. Då vi endast öppnar upp för max 50 medlemmar per visningstillfälle är det först till kvarn som gäller. Vi kommer löpande sprida ledtrådar och information om både platserna och filmerna i våra sociala medier. Respektive filmvisning anordnas vid ett tillfälle, se därför till att hålla dig uppdaterad om du vill öka chanserna att närvara vid alla 3. Vi delar naturligtvis ut goodiebags till alla medlemmar som dyker upp, och lyckas du med bedriften att besöka samtliga visningar får du en extra bonus!

Stockholms Filmfestival

Till utomhusvisningarna har alla varit välkomna, men till dessa hemliga specialvisningar krävs alltså medlemskap i Stockholms Filmfestival.

Sommarbio var tänkt att hållas den 12-16 augusti.

Den 11-22 november pågår Stockholms Filmfestival i år 2020.

Lämna ett svar