Filmnyheter

Tron 3 film kommer! – Disney bekräftar

Tron Legacy © Disney

Det går knappt en dag utan nya rykten om Tron 3 och så har det pågått under lång tid, men nu verkar det vara något på gång. Disneychefen Mitchell Leib bekräftar i en intervju att företaget jobbar på en uppföljare.

Skådespelare från Tron: Legacy kan komma att återvända till bioduken. Originalet med Jeff Bridges från 1982 blev en kultfilm, medan uppföljaren som kom 2010 möttes av blandad kritik. Vad som däremot unisont hyllades var Daft Punks musik, som vi får hoppas återvänder även för Tron 3.

Jared Leto och även regissören från förra filmen Joseph Kosinski för diskussioner med Disney om att vara med i nya filmprojektet.

För några år sedan ryktades också om en tredje film som fick titeln Tron: Ascension. Den blev dock aldrig verklighet och det är oklart om Tron 3 kommer följa den storyn eller ett helt nytt manus.

Mer
Regissör klar för Tron 3

Uppföljaren till Tron: Legacy verkar nu efter lång tid av spekulation vara närmare att bli verklighet. En regissör är klar. Läs mer

Morbius

En av Marvels mest fängslande och motstridiga karaktärer kommer på bio när Oscar®belönade Jared Leto förvandlas till den gåtfulla antihjälten, Läs mer

Lämna ett svar