Tävling

Vinn biobiljetter till Pippa Lees hemliga liv

Pippa LeePippa Lee är i 50-års åldern och har allt hon kan önska sig. Hon är hustru till en 30 år äldre publicist, stolt mor till två framgångsrika barn och älskad av vänner och grannar. Men plötsligt börjar hennes perfekta värld rivas upp.

Någon rör sig i Pippas och Herbs hus om natten, köket ser allmänt rörigt ut och det ligger matrester överallt. För att lösa gåtan med den nattliga gästen sätter de upp en övervakningskamera i köket. Det avslöjas att det är Pippa själv som stökar till det, hon går nämligen i sömnen. Denna händelse får henne att fundera över sitt liv och hur hon blev den personen hon är idag. Pippa hamnar ofta i underliga situationer som hon inte styr över och hennes liv kantas av förstörda relationer och uppbrott. Mitt bland gräsklippare och kaffefrukostar iförorten börjar Pippa fundera på hur hon egentligen hamnade där. Uppväxten med en tablettmissbrukande mamma, hennes flykt från hemmet och hur hon söker sig till olika sorters människor. Svaret får vi i en berättelse om vild ungdom, kärleksaffärer, svek och den förrädiska trygghetskänslan i ett vanligt äktenskap.

Filmen har biopremiär den 30 april i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Tävling!
Bor du i eller i närheten av en av dessa premiärstäder kan du delta i vår tävling. Tio lyckliga vinnare utses som får 2 biobiljetter var. Lycka till!

(Tävlingen är avslutad och biobiljetterna har skickats till vinnarna.)

Lämna ett svar