Artiklar

Dop för Göta Kanal 2

Göta Kanal 2 - Kanalkampen
Idag blev det dop och återträff för skådespelarna i Göta Kanal 2 – Kanalkampen. Förutom redan kända namn från den 25 år gamla första filmen som Janne ”Loffe” Carlsson, Svante Grundberg och Magnus Härenstam medverkar också Rafael Edholm som en italiensk testförare.

På båtmässan Allt för sjön i Älvsjö presenterades idag innehavarna i kommande Göta kanal 2 – Kanalkampen. Båten som Andersson (Janne ”Loffe” Karlsson) ska tävla med döptes till Lena II men det var i nuläget endast ett skrov. Anderssons båtvarv har en del att göra innan den blir sjöduglig. På plats fanns Janne tillsammans med Svante Grundberg och Magnus Härenstam som alla medverkade i första succéfilmen från 1981. 25 år senare är det alltså dags för en uppföljare.

Rafael EdholmMedverkar gör också Rafael Edholm som den italienske testföraren Benito på det konkurrerande båtvarvet Marina Fortuna. Han ska spela en hetlevrad mansgris född i den sicilianska maffiabyn Corleone. På bilden syns han under presentationen på mässan.

Producenten Göran Lindström meddelade att budgeten för filmen är på hela 33 miljoner kronor. SF kommer distribuera filmen. Den 10 maj börjar inspelningarna.

Göta Kanal 2 – Kanalkampen

Dela

4 Kommentarer

  1. ldol ldol ldol bra

  2. Hej jag heter robin.
    och jag tycker att den nya filmen som ni har gort den är så jätte bra jag har kollat på den många gånger på bio jag ska köpa den filmen ner den kommer utt mvh robin

  3. blunder

    bättre än vad jag trodde, skrattade bort hela filmen.gillar dock inte att folk är elaka mot varann.

  4. jan b Norge

    Beste film på evigheter Toppkarakter fra meg og det er det ikke mange filmer som får når kommer 3 ???????????????????????????????????