Filmnyheter

Fråga om film på Sveriges äldsta filmforum

Filmsnack.se öppnade upp portarna i augusti 2002 för filmintresserade där du kan få svar på din fråga om film. Det dröjde några månader men sedan steg aktiviteten med diskussioner om filmklassiker och nyaste biofilmerna. I dag har forumet långt över 100.000 inlägg. Efter intåg av större sociala medieplattformar som facebook och twitter minskade aktiviteten sakta men säkert. Filmsnack.se finns dock fortfarande, till skillnad från många andra liknande forum som stängt ner under åren som gått.

Ställ fråga om film utan att bli medlem

20 år firar bio.nu:s systersajt alltså nu 2022. I dag är det bland annat genom att ställa frågor om film som du kan ha nytta av kunskapen från forumets besökare. På sociala medier behöver du bli medlem för att delta, men inte på Filmsnack.se. Där kan du direkt utan att bli medlem ställa din fråga eller svara på andras frågor om film. Kanske minns du en detalj från en film, men saknar titeln. Hjälp gärna till med att lösa gåtan för andra som letar en filmtitel.

Vad hände i Donnie Darko?

Om du gillar att läsa filmanalyser finns det dessutom en mängd sådana att läsa på Filmsnack.se av t ex Mulholland Drive, Donnie Darko, The Matrix och inte minst Sagan om ringen trilogin.

Besök Filmsnack.se

Mer
Sorry no related post found

Lämna ett svar