Artiklar

Sent ute med julklappsinköpen – här är lösningen

Det nalkas jul och för den som ännu inte har börjat inhandla julklappar är det nu hög tid att sätta igång. Många av oss slipper helst att ge oss in i den stressiga julklappsruschen i överfyllda shoppinggallerior och handlar istället på nätet.

Men på grund av ett högt köptryck är leveranstiderna ofta något längre kring jul och därmed finns det risk för att julklapparna inte kommer fram i tid.

Å andra sidan finns det mängder av julklappar på nätet som inte består av en fysisk produkt som behöver skickas, exempelvis olika upplevelser.

Vi lever idag i en hektisk tillvaro där bristen på tid gör att vi glömmer bort att prioritera sådant vi mår bra av. Att ge bort en upplevelse är därför en perfekt julklapp som alla kan uppskatta och ha nytta av.

Ge bort en upplevelse

Idag finns det mängder av upplevelser att köpa där många av dem är ihopsatta utifrån olika hobbys och intressen.

Till den matintresserade lämpar sig en finsmakarkväll med ost- och vinprovning, medan en spännande racingupplevelse är bättre alternativ för den som är bilintresserad.

I vissa fall har den tilltänkta personen inte något specifikt intresse, då passar förslagsvis en hotellnatt för två eller en spa-weekend alldeles utmärkt.

Dessa upplevelser ligger av naturliga skäl något högre i pris och vill du hellre satsa på något enklare finns det även presentkort på bio.

Bio för två – ett säkert kort

Trots att flera olika streamingtjänster erbjuder ett stort filmutbud så finns det ingenting som går upp mot en riktigt bra film på bio med någon du håller kär.

Ett biobesök för två blir en mysig stund på tu man hand då ni kan lämna verkligheten och istället dras in i filmens värld.

Mjuka biostolar, bästa möjliga bildkvalitet på en stor bioduk tillsammans med ljud i toppklass maxar filmupplevelsen. Att se film på bio innebär med andra ord en annan upplevelse än den vi får hemma i soffan i vardagsrummet.

Med en riktigt bra rulle på bio rusar tiden iväg fort, men än finns det tid för att fortsätta att njuta av kvällen. Vill du ge den tilltänkta en komplett helkväll kan du välja en upplevelse där både bio och en välsmakande middag ingår.

Alla uppskattar god mat

Med ett presentkort på Restaurangguiden väljer mottagaren själv bland 200 olika restauranger som garanterat serverar något som faller alla i smaken.

Merparten av restaurangerna är bland Sveriges bästa och finns omnämnda i både White Guide samt Michelinguiden.

Smidigt och uppskattat med upplevelser

När köpet är genomfört skickas upplevelsen som ett värdebevis till din e-post som du enkelt kan skriva ut och lägga i ett trevligt kuvert. Du kan också få värdebeviset fint inslaget i ett litet paket som skickas till din brevlåda inom 1-2 vardagar.

Julen är räddad och du behöver inte oroa dig över att julklapparna inte ska komma fram i tid, eller över att någon ska bli besviken – en upplevelse är alltid ett säkert kort.

Dela

Lämna ett svar