Tävling

Vinn biobiljetter till In the loop

In the loopDen amerikanska presidenten vill tillsammans med den brittiska premiärministern starta ett krig i Mellanöstern. Men inte alla tycker att det är en bra idé. Förberedelserna för kriget skapar underliga maktkamper och bräckliga allianser.

Simon Foster (Tom Hollander) är en brittisk minister som under en radiointervju av misstag gör ett uttalande som kan tolkas som att han stödjer ett eventuellt krig. Samtidigt är den brittiska premiärministern pressad att skicka trupper för att stödja USA i Mellanöstern och hans PR-ansvarige, Malcolm Tucker (Peter Capaldi) gör Fosters olyckliga uttalande till en stor nyhet i media. Foster blir över en natt en ofrivillig mediapersonlighet och tillsammans med sin PR-ansvarige Judy (Gina McKee) och den politiskt sakkunniga Toby (Chris Addison) skickas han till Washington för att träffa amerikanska politiker och militärer.

10 vinnare får 2 fribiljetter till In the loop. Filmen får biopremiär i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund och Uppsala den 30 oktober.

[contact-form 10 “Intheloop”]

Lämna ett svar