Filmnyheter

Jag är Zlatan – biopremiär skjuts upp

Jag är Zlatan film

På grund av de nya restriktionerna idag skjuts premiären av Jag är Zlatan upp. Filmen om Zlatan Ibrahimovic är en av flera filmer som nu inte får premiär som planerat.

Dagens besked om nya restriktioner gör det omöjligt att nå ut till en bred biopublik. Filmen Jag är Zlatan skulle haft premiär fredagen den 14 januari. Nytt premiärdatum är ännu inte satt.

– Vi är väldigt ledsna över att behöva ta det här beslutet, men för att ge filmen de möjligheter att möta den publik som den förtjänar är detta nödvändigt. Intresset för filmen Jag är Zlatan är väldigt stort och när den väl går upp på bio ska det vara inför så fulla salonger som möjligt, säger Fredrik Heinig som är filmens producent på BR•F.

Vi återkommer när vi vet mer.

Dela

Lämna ett svar