Kommande filmer

Jag är Zlatan

Jag är Zlatan film

Jag är Zlatan av regissören Jens Sjögren är berättelsen om Zlatan och hans osannolika resa, från Rosengård och ut i världen, för att bli en av världens främsta fotbollsspelare. Om livet i förortsgettot och kärleken till sina rötter och fotbollen, och om grabben som bestämmer sig för att leva sina drömmar.

Succé på bio i Italien för filmen Jag är Zlatan

Poster Jag är Zlatan film

Genre: Drama, Familjefilm, Sport
Internationell titel: I am Zlatan
Regi: Jens Sjögren
Manus: David Lagercrantz, Jakob Beckman (baserad på boken av Zlatan Ibrahimovic och David Lagercrantz)
Medverkande: Yngre Zlatan spelas av Dominic Andersson Bajraktati och en äldre genom Granit Rushiti. Cedomir Glisovic som pappa Sefik Ibrahimovic, Merima Dizdarevic som mamma Jurka Gravic, Linda Haziri och Selma Mesanovic spelar Zlatans syster Sanela
Längd: 1 timme 42 min

Svensk biopremiär: 18 mars 2022 (skulle haft biopremiär 14 januari 2022, men pga nya restriktioner skjuts premiären upp)

Dela